Fertilitetsrådgiveren

Da jeg i foråret 2020 udgav det første indlæg her på frufaber.dk, var jeg på barsel med min søn Elliott og 1 år senere valgte jeg at springe ud som Fertilitetsrådgiver. Karriereskifte fra Sundhedskonsulent til Fertilitetsrådgiver, var for mig kulminationen på den hårde, men også livsbekræftende tid efter jeg fødte Elliott i uge 25+1 i foråret 2019.

Jeg har ikke et sekund fortrudt, for det er det mest meningsfulde arbejde jeg kan forstille mig. Derfor er min hjertesag at række ud, undersøge og udfordre, for at være med til at sikre at alle bliver mødt med respekt, ordentlighed og empati i den sårbare proces som fertilitetsbehandling unægtelig er.

Mission

Min mission for Fertilitetsraadgiveren.dk har været at skabe et univers for dig fyldt med nærvær, tillid og ro, hvor jeg kan være din rådgiver, mentor eller wingwoman i en sårbar periode af dit liv, hvad enten det er før, under eller endt fertilitetsbehandling eller ægdonationsforløb.

Et frirum hvor du kan være lige præcis den du er, med alt hvad det måtte indebære af svære følelser og tanker og hvor dét at kunne vise din sårbarhed er den største styrke.

Afklarende samtale

Jeg tilbyder altid en uforpligtende og afklarende samtale, inden du beslutter dig for om jeg er det rette match for dig. Det vigtigste er, at du har en god fornemmelse af, om jeg kan være den rette støtte og rådgiver for dig, inden vi indgår et samarbejde.

Hvis du er nysgerrig om det kunne være noget for dig, så kontakt mig pr. mail anja@fertilitetsraadgiveren.dk, for en afklarende samtale.

1:1 sessionerne kan forgå fysisk på mit kontor i Hedensted eller online via Teams, så vi kan ”mødes” uanset hvor du befinder dig i landet.

Facebook-gruppe

Hvis du er eller skal i gang med et ægdonationsforløb, så skal du være hjertelig velkommen til at hoppe med ind i min Facebook-gruppe ”Find ro og accept i dit ægdonationsforløb”, hvor jeg løbende inspirerer og deler ud af de redskaber jeg bruger i min hverdag, som Fertilitetsrådgiver.

Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1003343200199880