Fertilitetsbehandling,  Mænd

Mænd går også i fertilitetsbehandling

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_89632079-1440x1920.jpg
Mænd går også i fertilitetsbehandling

Jeg har fået lov til at dele denne pjece, som er udarbejdet af Svend Åge Madsen og Alice Toft Mikkelsen, specifik til mænd i fertilitetsbehandling.

Svend Åge Madsen har været chefpsykolog på Riget igennem mange år og er bl.a. Formand for “Forum for Mænds Sundhed”. Alice Toft Mikkelsen er projektsygeplejerske på Skive Fertilitetsklinik og har en master i klinisk sygepleje.

FacebookDel blogindlæg på facebook

Mit navn er Anja Faber, jeg er 37 år gammel. Jeg bor sammen med min mand Søren og vores 2 børn, Ellienor og Elliott på knap 3 år og 1 år. Jeg er pt. på barsel med Elliott, men når jeg til august vender tilbage til arbejdslivet, er det som Sundhedskonsulent i Hedensted kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *