Kvinden bag

Billedet er taget til Elliotts barnedåb på Nyfødt intensiv afd. på Skejby sygehus.

Kvinden bag frufaber.dk

Mit navn er Anja Faber, jeg er 37 år gammel. Jeg bor sammen med min mand Søren og vores 2 børn, Ellienor på knap 3 år og Elliott på 1 år.

Jeg er pt. på barsel med Elliott, men når jeg til januar 2021 vender tilbage til arbejdslivet, er det som Sundhedskonsulent i Hedensted kommune.

Om bloggen

frufaber er en personlig blog, som for mig er kulminationen på et utrolig svært, men også livsbekræftende forløb omkring vores søns alt for tidlige fødsel. Elliott blev født 25+1 svarende til knap 3,5 måned før tid.

Bloggen vil omhandle vores vej til og livet med vores 2 børn, som begge er kommet til verden ved hjælp af ægdonation. Emnerne vil blandt andet være fertilitetsbehandling, adoptionsovervejelser, ægdonation og ”den anden kvinde”, en alt for tidlig fødsel og hvad universet ellers har i udsigt til os.

Håbet er, at jeg kan inspirere dig, hvad enten du står overfor et lignede forløb med ”projekt baby” eller blot vil følge med i vores tanker og overvejelser omkring livet med vores 2 børn. Måske det skaber genklang hos dig, selvom om det måske ikke er præcis de samme udfordringer, du står overfor.……….Måske kan jeg være med til at bekræfte at de tanker du går med er helt ”normale” eller i hvert tilfælde så normale, som de nu kan være.

Jeg vil forsøge at være hudløs ærlig og forsøge at sætte ægdonation i et andet lys, ikke mindst overfor mig selv! For det er ingen hemmelighed, at processen omkring ægdonationen, tiden som gravid og de bekymringer og tanker der følger med, når først ønskebarnet kommer, ikke altid har været/er en dans på roser……. MEN det er det hele værd 😊

Håber du har lyst til at læse med 😊

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakt mig her eller skriv kommentarer under blogindlæggene, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave et gæsteindlæg på bloggen.

Min cookie og privatlivspolitik på frufaber.dk

Her kan du læse min Cookie- og privatlivspolitik, så du er opmærksom på, hvad du går ind til, når du bruger min hjemmeside.

Copyright på frufaber.dk

Alle billeder her på bloggen er mine egne, men mindre andet er angivet. Billederne må under ingen omstændigheder bruges, hverken her på bloggen eller mine sociale medier, uden skriftlig tilladelse.

Hvis du ønsker at bruge mine billeder eller et af mine blogindlæg, så send mig en mail på frufaber@outlook.dk.

Ved overtrædelse af ophavsretten, vil der øjeblikkeligt blive stillet krav om fjernelse af billeder mv., samt et erstatningskrav.