Elliott Osvald,  Født for tidligt

Uge 13 – Nu overtog Elliott showet, han ville hjem!

28. maj – 3. juni – Indlægget kan læses på 4-5 min.

Dag 85 – 3 mdr. vaccination

I dag begyndte vi at køre efter Elliott eget spisemønster. Han klarede sig utrolig flot, og tog bryst til alle måltider, hvorefter han blev suppleret i sonden.

Kl. 14.00 blev Elliott vaccineret. Nu var det bare at krydse fingre for, at han ikke indenfor de næste 6-8 timer ville få feber.

Kl. 22.00 var der fortsat ingen feber, så det virkede til at Elliott havde klaret skærene.

Dag 86 – Endnu et nyk nedad

Vægt: 2925 gram, Hovedomfang: 33,5 cm, Længde: 47 cm

Efter kun 2 dage i flow 6, blev Elliott i dag skruet ned i flow 4 på HNF’en, og han klarede det så flot. Efter sidste uges forskrækkelse og derouten til flow 8, var det næsten ikke til at fatte, at han allerede var i flow 4.

Til stuegang var lægen bekymret for Elliotts hovedomfang, som var øget med 1,5 cm siden sidste uge. Det viste sig heldigvis senere at være uden grund, da han lå lige spot on på kurven.

Senere samme dag kom Ellienor og Søren på forlænget weekend i anledningen af Kristi Himmelfartsferien. Det skulle blive dejligt at have en masse dage sammen som familie.

Dag 87 – Første sleepover på familiestue 1

Endelig… alle sammen sovende under samme tag, det var så rart.

For morgen til aften blev der hygget med strandtur for de 3 banditter der måtte forlade sygehuset, og senere besøg af skønne naboer til kaffe og kage 😊 Og alt imens lå Elliott super flot i flow 4.

Dag 88 – Nu helt uden noget…..

Vægt: 2975 gram

Der blev morgenhygget i sengen med begge børn. Det er den mest fantastiske følelse, at kunne holde om begge sine børn, og vide at de var helt okay, og at vores lille familie nok skulle klare det!

Til formiddag tog vi endnu engang i Leo’s legeland og hyggede med Ellienor.

Da vi kom tilbage til afdelingen, havde en af de unge sygeplejersker taget HNF’en af Elliott, og han lå nu helt uden støtte, og trak vejret helt selv. F..ck hvor var det vildt, jeg havde en søn, der efter 3 mdrs. indlæggelse lige pludselig havde fået fart på og nu næsten kunne det hele selv 😊

My baby in white

Dag 89 – tidligt på færde

Elliott valgte her til morgen at vågne kl. 4.30 og faldt først i søvn, da resten af familien vågnede kl. 6.00, så mens Søren og Ellienor gik over og fik morgenmad, tog jeg mig en ekstra morfar.

Vi blev hos Elliott hele dagen, og han klarede sig fortsat superflot uden støtte, hvis alt gik vel, kunne vi komme hjem om en god uges tid.

Dag 90 – Tillykke Elliott, du er nu en 3 kg’s dreng.

Elliott blev her til morgen kontrolvejet for sikre, at han tog nok på, efter han nu selv skulle melde sig til alle måltider! Og minsandten om han ikke havde nået endnu en milepæl, nemlig hele 3 kg og 20 gram!

Søren og Ellienor kørte hjem til middag efter en forlænget weekend på Skejby.

Senere kom min søster forbi med lækkerier, og vi hyggede os, mens hun sad med Elliott.

Moster & mister Elliott

Dag 91 – 13 uger gammel

Hele dagen i dag var der fokus på hvornår og hvilke kriterier der skulle være opfyldt, for at vi kunne få Elliott med hjem.

Til stuegang fortalte lægen, at Elliott skulle overvåges i 7 døgn uden vejrtrækningsstøtte. Tidligere havde der været snak om, at vi skulle blive et ekstra døgn uden overvågning, men det virkede ikke til at være nødvendigt.

Inden udskrivelse skulle Elliott have fortaget en hørescreening og hjernescanning, og øjenlægerne skulle ligeledes foretage deres sidste vurdering, inden vi kunne blive udskrevet sidst på ugen.

Elliott var helt med på at han snart skulle hjem, for han havde det seneste døgn kun haft behov for at få suppleret amningen en enkelt gang.

Senere på dagen fik vi besøg af den THO-sygeplejerske, som stod for “Tidlig-Hjemme-Ophold”, som skulle ”følge” med os hjem efter udskrivelsen fra Skejby. Vi fik lagt en plan for Elliott, og aftalte at hun skulle komme hjem til os den efterfølgende mandag.

Det virkede helt surrealistisk at skrive, men om en uge ville vi være hjemme, og Elliott ville være der sammen med os.  

Denne skønne fyr skulle endelig med os hjem om under en uge!
FacebookDel blogindlæg på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *